Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> שבועות: לחמניות קוטג' וזיתים

שבועות: לחמניות קוטג' וזיתים

שבועות: לחמניות קוטג' וזיתים

תיאור המתכון

לחמנייה מהירה עם קוטג' וזיתים ירוקים שאפשר להכין לילדים לבית הספר, שפשוט מערבבים ולתנור. ישתלבו מצוין ליד סלט ירקות וביצה או כלחם לכריכים. באדיבות בנפייבר- אבקת סיבים תזונתיים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים ומקמחים את השקעים בתבנית.
בקערה גדולה מניחים את הגבינה הבולגרית ומועכים עם מזלג עד לקבלת מרקם כמעט חלק. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף עץ עד לקבלת תערובת אחידה אך מעט דביקה.
לוקחים כף גדושה מהתערובת ומפילים לאחד מהשקעים בתבנית. חוזרים על הפעולה וממלאים את שאר השקעים.
אופים 25-30 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות. נותנים להן להתקרר 10 דקות אחרי ההוצאה מהתנור לפני שאוכלים.
אם רוצים, ניתן להוסיף לתערובת לפני האפייה חופן קטן של אגוזים קצוצים או בצל ירוק קצוץ דק.