מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

שבועות: פשטידת טונה וגבינות

תיאור המתכון

מתכון פשוט להכנה, מזין וטעים באדיבות טונה סטארקיסט המתאים במיוחד לאירוח ולארוחת חג השבועות.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
לערבב את חומרי הפשטידה (טונה, גבינות רכות, ביצים ופירורי לחם) - למעט הבצל והגבינה הצהובה. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להעביר לתבנית אפייה משומנת.
לפרוס את הבצלים לטבעות ולטגן במעט שמן זית.
לפזר לפני האפייה את טבעות הבצל המטוגנות מעל הפשטידה ומעליהן את הגבינה הצהובה.
לאפות כ-40 דק' או עד שהפשטידה מזהיבה.
*גיוון: ניתן להשתמש בטונה סטארקיסט בטעמים, כדי להעניק לפשטידה גוונים שונים – מעושן, חריף, לימון או עשבי תיבול.