מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רביולי בטטה בשמנת תפוז

רביולי בטטה בשמנת תפוז

רביולי בטטה בשמנת תפוז

תיאור המתכון

כיסוני בצק נימוחים בטעם שלא ישאיר אתכם אדישים. חידוש מרענן לרוטב השמנת הקונבנציונלי.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרביולי:
לשים היטב את כל החומרים על משטח מקומח לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק רך וגמיש. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.
מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הרביולי. אני מעדיף את הצורה האיטלקית המקורית – עלה עגול, בתוכו המילוי ועלה עגול מעל.
את הרביולי מניחים בסיר מים רותחים עד שצף. סופרים עד עשר ומחברים לרוטב.

אופן הכנת הרוטב:
מניחים שמנת במחבת חמה, כאשר היא רותחת מוסיפים את תרכיז התפוזים, מערבבים יחדיו עם פילטים של התפוז.
מחברים עם הרביולי ומורידים מהאש.
בהגשה מגרדים גרידת תפוז לניחוח וטעם.

תגובות

  1. טעות כתיב noralev (23/10/2004 20:32:00)
    כתוב במתכון חצי קילו מלח ולא חצי קילו קמח
  2. רביולי בטטה oshrat (14/11/2005 11:59:00)
    היכן הבטטה??
  3. הבטטה נמצאת בתוך הרביולי מור (01/12/2005 23:50:00)
    שכחו להסביר את זה.
  4. חה חה קלי (23/07/2006 22:36:00)
    מתי,איפה וכמה רביולי שמים????אנא עדכנו את המתכון
    אני ממתינה
  5. דחוףףףף mari (08/08/2008 02:05:00)
    למישהו יש אולי את המתכון המעודכן והמפורט יותר?
  6. איפה מתכון המילוי? ח. גרוס (01/08/2009 12:28:00)
  7. קונים את הרביולי מראש עם הבטטה בפנים ב. (03/08/2009 13:19:00)
    למה להכין לבד?
    בכל מקרה, כדי להכין את זה לבד,
    צריך לטחון את הבטטה אחרי בישול,
    ולשים בתוך הבצק כשמקפלים אותו לרביולים קטנים.