Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כנפי עוף מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק

כנפי עוף מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק

כנפי עוף מוקפצים ברוטב חמוץ מתוק

תיאור המתכון

לקראת יום העצמאות מציג צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון ת"א, מתכון נפלא של בשר, שהופך כל אירוע למפגן בשר כחול-לבן!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות. מכניסים את הכנפיים לתנור על נייר פרגמנט למשך 10 דקות עד שהכנפיים מזהיבות ומוכנות. ממיסים בקערית את הקורנפלור בנוזלי השימור של האננס.
מחממים מחבת גדולה וכבדה ומניחים בה את הסוכר והחומץ, ובוחשים בכף עץ עד לקבלת קרמל חום כהה. מוסיפים בזהירות אל הקרמל את שאר המרכיבים של הרוטב ומרתיחים.
מוסיפים את הקורנפלור המומס בנוזלי האננס בזהירות וממשיכים לבחוש. כשהרוטב מסמיך מוסיפים פנימה את הכנפיים האפויות ומבשלים 3 דקות נוספות. מגישים חם!

הטיפ של צרלי השף: אפשר להוסיף רצועות גזר, בצל ירוק, זוקיני חתוך לרצועות ועוד שלל ירקות.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן