Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> גלילי חצילים ממולאים סלט טונה סטארקיסט ברוטב פסטו
ההמבורגר של רק בשר

גלילי חצילים ממולאים סלט טונה סטארקיסט ברוטב פסטו

גלילי חצילים ממולאים סלט טונה סטארקיסט ברוטב פסטו

תיאור המתכון

באדיבות סטארקיסט טונה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. פורסים את החצילים לאורכם ובקליפתם לפרוסות בעובי 1 ס"מ. זורים עליהם מלח ומשהים למספר שעות. שוטפים את החצילים ומייבשים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את החצילים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
2. מפוררים בקערה את שני סוגי הטונה. מוסיפים את יתר החומרים לסלט הטונה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
3. שמים במעבד מזון את כל החומרים לרוטב הפסטו, פרט לשמן ומפעילים חצי דקה. מוסיפים בהדרגה את השמן עד לקבלת רוטב אחיד.
4. מניחים על משטח עבודה פרוסת חציל, שמים בקצה הרחב של הפרוסה מעט מסלט הטונה ומגלגלים לגליל. באותו האופן מכינים את יתר פרוסות החצילים.
5. מניחים על צלחת אישית שני גלילי חצילים. במידה ונשאר מסלט הטונה מניחים בצד כף גדושה סלט. יוצקים מעל החצילים מעט מרוטב הפסטו. אפשר להגיש עם מצה ליד.

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה