גליאנו פירנצה בגליל

צ`ילי קון קרנה

צ`ילי קון קרנה

תיאור המתכון

תבשיל ברזילאי אותנטי, אחת ממנות הפתיחה המזוהות ביותר עם קאזה דו ברזיל.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם סיר גדול על אש גבוהה. לשפוך את השמן לסיר עד שהוא חם מספיק. מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד לרכות לא להגיע לצבע זהוב. מוסיפים את שני סוגי הפלפל (גמבה) ומערבבים את הירקות יחד בסיר עד שהפלפל רך. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לבשל יחד עם ערבוב תמידי כ 30 - 40 דקות.
מוסיפים את הרסק עגבניות, פלפל שטה, כמון, אגוז מוסקט. ממשיכים לבשל ולערבב עוד כ- 10 דקות.
מוסיפים את הפפריקה המתוקה ואבקות מרק עוף והבקר וממשיכים לבשל ולערבב לכ- 15 דקות נוספות עד לקבלת הטעם המוגמר. מוסיפים את השעועית השחורה ומערבבים לעוד 10 דקות בישול עד לסיום הכנת התבשיל.
לאחר שכל המצרכים עורבבו מבשלים כ 3 שעות על אש קטנה תוך ערבוב מדי פעם. אם צריך ניתן להוסיף מים כדי שלא יתייבש.

המתכון באדיבות
מסעדת קאזה דו ברזיל משה בקר 12, ראשון לציון הצג טלפון
אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה