מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כריך בייגל אנטי פסטי

כריך בייגל אנטי פסטי

תיאור המתכון

באדיבות פיראוס

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולים את הפלפל: מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר כסף. קולים את הפלפל בתנור כ-30 דקות, עד שהוא מכוסה כולו בסימני חריכה. מדי 10 דקות הופכים את הפלפל לקלייה שווה. עוטפים את הפלפל בנייר הכסף עליו הוא מונח כך שלא יברחו האדים, ומניחים כ-10 דקות לפני שמסירים ממנו את הקליפה. פורסים לרצועות ומניחים בקערה.
2. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. כשהשמן חם, מניחים את טבעות הקישואים ועגבניות השרי וצולים עד לסימני חריכה. מעבירים לקערה עם רצועות הפלפל.
3. מוסיפים את השום הקצוץ והחומץ הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. להכנת הכריך, מורחים את הבייגל בנדיבות בגבינה הבולגרית למריחה. מניחים מעל את הפלפלים הקלויים, טבעות הקישואים ועגבניות השרי. מניחים מעל עלי נענע ובזיליקום ומגישים מיד.