Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן

פיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן

פיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיצה כתומה: בטטה ופרמז'ן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


1. מסדרים את פרוסות הבטטה על תבנית משומנת בשמן זית, מתבלים במלח ים, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-15 דקות עד שפרוסות הבטטה מתרככות מעט.
2. מורחים את רוטב העגבניות על בצק הפיצה, מסדרים מעל את פרוסות הבטטה, הבצל הסגול וגילופי הפרמז'ן.
3. אופים את הפיצה לפי הוראות היצרן, מפזרים עליי בזיליקום ומגישים חם.