מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> נקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט

נקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט

נקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לנקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

את רוטב הבלסמי מצמצמים בסיר קטן עד חצי מהנפח המקורי ומניחים בצד בניילון.
לאחר מכן מניחים את הנקטרינות על גריל פחמים עד להשחמה (ניתן להשתמש גם במחבת פסים מלוהטת).
יש למשוח את פרוסות לחם השאור בשמן זית ולהניחן על גריל הפחמים .
לאחר-מכן מעבירים את הלחם, הרוקט והנקטרינות החמות לקערת ערבוב עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה, מעל מניחים את גבינת הפטה ומזלפים בחומץ בלסמי.