Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קרה טלה בקרסט עשבי תיבול מוגש עם סלט חם של ירקות בגריל

קרה טלה בקרסט עשבי תיבול מוגש עם סלט חם של ירקות בגריל

קרה טלה בקרסט עשבי תיבול מוגש עם סלט חם של ירקות בגריל

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

סלט ירקות בגריל: מחממים מחבת פסים לטמפרטורה גבוהה ומכניסים את הירקות: פלפלים, בצל, תירס לאחר כמה דקות שהירקות והתירס משכימים חותכים את הקלח תירס מלמעלה למטה כדי להוציא את גרגירי התירס מהליבה כאשר הם עדין נשארים כחתיכה אחת, מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים זיתי טאסוס ומתבלים במלח, פלפל, כוסברה קצוצה גס ולבסוף מיץ לימון טרי.

קראסט (ציפוי פריך) בשר: מערבבים בקערה שמן זית, שום קצוץ, קורנית, שמן זית, מלח ופלפל יוצקים את המרינאדה על הבשר ומעסים בעזרת הידיים. מחממים מחבת פסים כבדה וצורבים את הטלה כ-2 דקות מכול צד או עד אשר הבשר נהיה זהוב ומגרה, מניחים במגש אפייה.

הרכבת המנה: אל קערה מכניסים את פירורי החלה, פטרוזיליה, כוסברה, עירית ושמן זית ומערבבים היטב. מדביקים את תערובת עשבי התיבול והלחם על שדרת הטלה ומהדקים בעזרת הידיים. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות ומכניסים את הטלה ל 10-15 דקות צלייה.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון