Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פסח: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל, יין אדום וסוכר חום

פסח: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל, יין אדום וסוכר חום

פסח: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל, יין אדום וסוכר חום

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים קלות משני הצדדים עד להשחמה.
מפזרים את הסוכר החום ומקרמלים במחבת.
מוסיפים את היין האדום ומרחשים את המחבת.
מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם על מצע פירה תפוחי אדמה זעירים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון