Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אסאדו ביין פטריות וערמונים

אסאדו ביין פטריות וערמונים

אסאדו ביין פטריות וערמונים

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קוצ'יק, 'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

מקמחים את מנות האסאדו ומטגנים קלות בסיר עם מעט שמן זית לסגירת הבשר.
על המשקע שנוצר מוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל, יוצקים את כוס היין ומצמצמים מעט .
מוסיפים את ציר הבקר.
משלימים טעם במלח פלפל ומרתיחים עד להסמכה קלה.
יוצקים את הרוטב על האסאדו, מכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 3 שעות.

להכנת הפטוצ'יני-
מחמים מעט שמן זית במחבט עמוקה ויצרים קרמל מהסוכר. מוסיפים את היין וצמצמים קלות ומוסיפים את הערמונים במחבט נפרדת מקפיצים את הפטריות עם המלח והפלפל ומחברים יחד.

מומלץ להגיש על קרם תפודים טבעי