Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> סופלה שוקולד זוגי

סופלה שוקולד זוגי

סופלה שוקולד זוגי

תיאור המתכון

מתכון לקינוח רומנטי- סופלה שוקולד זוגי באדיבות דנה קוניאבסקי שחר, שף קונדיטור אל גאוצ'ו אילת.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את החמאה והשוקולד המריר יחד על בן מרי (בן מרי - סיר עם מים חמים ועליו מונחת קערה עם המרכיבים). מקציפים ביצים וסוכר, מוסיפים את השוקולד והחמאה לתערובת. מערבבים יחד ומוסיפים את הקמח. מעבירים לתבניות אישיות וזורקים פנימה את הקוביות שוקולד לבן כהפתעה...
מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות למשך 10 דקות.

המתכון באדיבות
מסעדת אל גאוצ'ו - אילת דרך הערבה ת.ד. 5031, אילת הצג טלפון קופונים לאל גאוצ'ו - אילת
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש