Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הטונה מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג, פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה.

הכנת רוטב התמרים והלימון מערבבים את כל המצרכים ביחד, עד לקבלת רוטב הומוגני, ומשתמשים ברוטב גם לתיבול הרוקט שהוספנו למנה.

אופן ההגשה לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב שהכנו מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון