Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פשטידת בשר, פטריות ואספרגוס

פשטידת בשר, פטריות ואספרגוס

פשטידת בשר, פטריות ואספרגוס

תיאור המתכון

באדיבות שף יואב בר, מיזם CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבשר:
1. מכניסים לסיר רחב את החומרים, מביאים לרתיחה, מבשלים עד לריכוך ומסננים.
2. בעזרת מזלג מפוררים את הבשר.

אופן הכנת הפשטידה:
1. מקפיצים את הירקות (סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל, שום, פטריות)בשמן זית עד לריכוך.
2. מוסיפים את הבשר, הסילאן והתבלינים (מלח, ראס אל חנות ופלפל אנגלי).
3. מצמצמים, מתקנים תיבול ומקררים.
4. מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, שמים בכלי מתאים לתנור ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות.

הערות

אופן הגשת המנה:
מניחים אספרגוס חלוט (צרור אספרגוס, חלוט במים רותחים כ-3 דקות) על צלחת שטוחה מעל את הפשטידה, כשהיא חתוכה לריבועים.