Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מאפה פיקנטי במילוי טונה בטעמים

מאפה פיקנטי במילוי טונה בטעמים

מאפה פיקנטי במילוי טונה  בטעמים

תיאור המתכון

השף בני סיידא, באדיבות סטארקיסט טונה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת המלית: מחממים במחבת גדולה שמן זית. מוסיפים את הבצל, השום, הפלפלים והזוקיני ומטגנים תוך כדי בחישה 10 דקות. מוסיפים את הפטריות, והעגבנייה ומתבלים במלח ובפלפל. מטגנים עוד 10 דקות, מסירים מהלהבה, מצננים ומעבירים לקערה. מפוררים את שני סוגי הטונה. מוסיפים לקערה את הטונה, עשבי התיבול והביצים הקשות, מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.

מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח ומחלקים ל- 12 ריבועים שווים. מניחים במרכז כל ריבוע מעט מהמלית, אוספים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים לצרור. מניחים את כל הצרורות בתבנית האפייה. מברישים את הצרורות בביצה טרופה ואופים בתנור כ- 25 דקות עד להזהבה. מגישים חם עם סלט.