Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק קרם כרובית וכרישה

מרק קרם כרובית וכרישה

מרק קרם כרובית וכרישה

תיאור המתכון

באדיבות השף שי ברנדס

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר, מטגנים את הכרישה והבצל בחמאה תוך ערבוב עד ריכוך ללא הזהבה, כחמש דקות. מוסיפים קמח ומערבבים עוד דקה. מוסיפים כוס מיים ומערבבים היטב את הרביכה שנוצרה. מוסיפים כרובית, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט. מוסיפים מיים רק עד כיסוי פרחי הכרובית, מביאים לרתיחה מבשלים מכוסה על אש קטנה עוד ארבעים דקות. טוחנים למרקם חלק במוט ריסוק ומגישים.


המתכון באדיבות
מסעדת מנדרין - בר קפה גורמה גרנד קניון , חיפה הצג טלפון