Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק קרם תירס, ג'ינג'ר וחלב קוקוס

מרק קרם תירס, ג'ינג'ר וחלב קוקוס

מרק קרם תירס, ג'ינג'ר וחלב קוקוס

תיאור המתכון

באדיבות - השף שי ברנדס

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר שמים את חמאה, שום, ג'ינג'ר ותירס ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך ערבוב עוד דקה. מוסיפים את שאר חומרי המרק ומבשלים 15 דקות, טוחנים במעבד מזון או במוט ריסוק. מניחים מסננת מל סיר שני. מעבירים את הנוזל דרך מסננת תוך מעיכה במצקת מרק על מנת להפטר מקליפות גרעיני התירס.
בהגשה אפשר לקשט במעט כוסברה קצוצה.

המתכון באדיבות
מסעדת מנדרין - בר קפה גורמה גרנד קניון , חיפה הצג טלפון