Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> חנוכה: לביבת בטטה בתוספת סילאן וחמוציות

חנוכה: לביבת בטטה בתוספת סילאן וחמוציות

חנוכה: לביבת בטטה בתוספת סילאן וחמוציות

תיאור המתכון

לקראת חג החנוכה מציג השף צ'רלי פדידה, ממסעדת השף Olive Leaf, מתכון שהופך את הלביבות המסורתיות למפגן של גורמה וטעם טוב!

מרכיבים

אופן ההכנה

מוסיפים לקערת מוסיפים את הבטטה המגוררת, חמוציות, סילאן, ביצים, תבלינים וקמח, ומערבבים היטב. מחממים מחבת בעלת תחתית עבה עם מעט שמן. בעזרת כף לוקחים מהבלילה שהכנו ומטגנים על אש בינונית עד קבלת צד זהוב ויפה. בודקים אם הלביבה מוכנה ומגישים. מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון