בראוניז
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבראוניז ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לתבנית בגודל 27*33 ס"מ:
- 250 גר' שוקולד מריר
- 200 גר' חמאה
- 4 ביצים
- 100 גר' סוכר
- 6 כפות קקאו
- 1 כוס קמח
- קורט מלח
- 100 גר' שוקולד לבן קצוץ גס
- 300 גר' אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה
1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה, מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
2. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת את הקקאו, הקמח והמלח וטורפים במשך דקה עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
3. מערבבים את השוקולד הלבן והאגוזים, מוסיפים לתערובת ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.