רוטב עגבניות לקציצות בשר
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון של סמדי בומבה לבשר בוטיק 'אסליעמוס'
מרכיבים
- 2-3 עגבניות אדומות ובשלות
- 1 בצל
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית סוכר
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 כפית מלח
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה
לקצץ את הבצל לקוביות קטנות לגרר את העגבניות במגרדת להניח סיר עם 3 כפות שמן על להבה ולטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף לסיר את הפפריקה הפלפל לבן ובזיליקום לערבב כ 20 שניות לפתיחת טעמים להוסיף לסיר עגבניות מגוררות סוכר רסק עגבניות ולערבב להוסיף 2 כוסות מים ואת המלח להביא לרתיחה להוסיף את הקציצות לסיר כשהן קפואות על הרוטב לכסות את הקציצות להנמיך להבה ולבשל כ 20 דקות או עד לצמצום הרוטב
להגשה עם פסטה: בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה ומסננים
טיפ קטן: הרוטב תמיד מחכה לפסטה בהגשה יש לצקת מהרוטב והקציצות על הפסטה
המתכון באדיבות
|
אטליז אסלי עמוס
המחקר 1, אזור תעשייה הצפוני, אשדוד, אשדוד
הצג טלפון
08-8522696
|