Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוטב עגבניות לקציצות בשר

רוטב עגבניות לקציצות בשר

רוטב עגבניות לקציצות בשר

תיאור המתכון

מתכון של סמדי בומבה לבשר בוטיק 'אסליעמוס'

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצץ את הבצל לקוביות קטנות לגרר את העגבניות במגרדת להניח סיר עם 3 כפות שמן על להבה ולטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף לסיר את הפפריקה הפלפל לבן ובזיליקום לערבב כ 20 שניות לפתיחת טעמים להוסיף לסיר עגבניות מגוררות סוכר רסק עגבניות ולערבב להוסיף 2 כוסות מים ואת המלח להביא לרתיחה להוסיף את הקציצות לסיר כשהן קפואות על הרוטב לכסות את הקציצות להנמיך להבה ולבשל כ 20 דקות או עד לצמצום הרוטב
להגשה עם פסטה: בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה ומסננים
טיפ קטן: הרוטב תמיד מחכה לפסטה בהגשה יש לצקת מהרוטב והקציצות על הפסטה

המתכון באדיבות
אטליז אסלי עמוס המחקר 1, אזור תעשייה הצפוני, אשדוד, אשדוד הצג טלפון