Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> עלי פילו ממולאים בפרגית אגוזים ושקדים

עלי פילו ממולאים בפרגית אגוזים ושקדים

עלי פילו ממולאים בפרגית אגוזים ושקדים

תיאור המתכון

מאת: השף אלדד דהן למתחם רויאל גרדן פ"ת

מרכיבים

אופן ההכנה

צורבים את הפרגיות במחבת חמה עד לסגירה מלאה, ומניחים בצד לקירור. לאחר מכן יש לקצוץ בסכין את הפרגית דק דק עד לקבלת מסה אחידה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוספים את הסוכר, השקדים, האגוזים, הצימוקים, נתחי הפרגית והקינמון. ממשיכים לבשל מעט ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. ממלאים את עלי הפילו ומגלגלים בצורת רול, מדביקים במעט קמח ומים ומהדקים היטב מכניסים לאפי בתנור כ20 דקות 180 מעלות עד להזהבה .

הערות

הצעת הגשה: לבזוק מעל מעט אבקת סוכר ומעט קינמון לצד ריבת שרי.