חזה עוף במנגו

חזה עוף במנגו

תיאור המתכון

מנה עיקרית טעימה, דיאטטית ומשביעה – לאיזון בין ארוחות החג. 250 קלוריות למנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל- 220 מעלות.
2. טוחנים במעבד מזון למחית אחידה את כל מרכיבי הרוטב. הרוטב מספיק לכמות גדולה יותר מהמנה. ניתן להשאיר במקרר ולשים כרוטב על דג או סלט ירוק.
3. מניחים בתבנית את חזה העוף.
חורצים 3-4 חריצים בכל מנה ויוצקים 2-3 כפות מעל מהרוטב עד, שהנתח כולו מכוסה.
מכניסים לתנור ל-13 דקות

הערות

באדיבות הדס רק צימרמן – דיאטנית קלינית רשת מועדוני הכושר Cloud 9-Wellness Clubs.