Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ראש השנה: עוגת תפוח בדבש

ראש השנה: עוגת תפוח בדבש

ראש השנה: עוגת תפוח בדבש

תיאור המתכון

במיוחד לכבוד ראש השנה וחגי תשרי, מתכון ייחודי באדיבות חוות דרך התבלינים, שמבטיח לשדרג את עוגת התפוח בדבש המסורתית. גם הילדים ישמחו להשתתף בהכנה ולהכיר את התבלינים שמוסיפים טעם וערך בריאותי גם לקינוחים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 160 מעלות.
טורפים בקערה ביצים, שמן, סוכר, דבש וחוואיג'.
מנפים יחד: קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לקערה גדולה. יוצרים גומה ויוצקים אליה את הנוזלים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
יוצקים את חליטת הסיידר הרותחת וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
מקפיצים במחבת את תערובת הסיידר ללא הנוזלים עם כף החמאה והקינמון.
מוסיפים לבלילה וטורפים.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבניות מאפינס לגובה 2/3.
אופים 35 דקות (במאפינס 25 דק'), עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא מעט לח.

המתכון באדיבות
חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון