פסטה ברוטב אלפרדו

פסטה ברוטב אלפרדו

תיאור המתכון

השף של מסעדת "PePe- מסעדה איטלקית עם שפם" בבאר שבע- חולק איתכם רוטב לוהט לפסטה משביעה שמייצרת ארוחה לתפארת. לילדים מאושרים ורגועים תחת השמש ולאמא שמרגישה איטלקיה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כחבילה של הפסטה האהובה עליכם, גם ניוקי או רביולי כמובן מתקבלים בברכה. מבשלים את הפסטה (לא לשכוח לערבב) עד לריכוך ומסננים את המים.

הרוטב -
מטגנים את החמאה במחבת עד להמסה. מוסיפים לחמאה את השום והפטריות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב וריכוך הפטריות. מוסיפים את השמנת, את התבלינים ועלי הבזיליקום ומבשלים את הרוטב לעוד כ-2 דקות. מוסיפים את הפסטה שהוכנה מבעוד מועד לרוטב. אפשר להגיש עם גבינת פרמז'ן שהילדים ייהנו לפורר מעל..

המתכון באדיבות
מסעדת פפה נפחא יצחק 25, מרכז ONE פלאזה, באר שבע הצג טלפון