פסטה ברוטב אלפרדו
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף של מסעדת "PePe- מסעדה איטלקית עם שפם" בבאר שבע- חולק איתכם רוטב לוהט לפסטה משביעה שמייצרת ארוחה לתפארת. לילדים מאושרים ורגועים תחת השמש ולאמא שמרגישה איטלקיה.
מרכיבים
- פסטה / רביולי / ניוקי
- 40 גרם חמאה
- 4 שיני שום פרוסות
- 100 גרם פטריות שמפניון- קצת פחות מ-3 סלסלות
- שמנת מתוקה 200 מיל (כשלושת רבעי מיכל
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- אגוז מוסקט טחון- לפי הטעם
- 3-4 עלי בזיליקום
- *לילדים שלא אוהבים פטריות אפשר להחליף בקוביות בטטה מתוקות. מומלץ להרתיח במים למספר דקות לפני טיגונם.
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כחבילה של הפסטה האהובה עליכם, גם ניוקי או רביולי כמובן מתקבלים בברכה. מבשלים את הפסטה (לא לשכוח לערבב) עד לריכוך ומסננים את המים.
הרוטב -
מטגנים את החמאה במחבת עד להמסה. מוסיפים לחמאה את השום והפטריות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב וריכוך הפטריות. מוסיפים את השמנת, את התבלינים ועלי הבזיליקום ומבשלים את הרוטב לעוד כ-2 דקות. מוסיפים את הפסטה שהוכנה מבעוד מועד לרוטב. אפשר להגיש עם גבינת פרמז'ן שהילדים ייהנו לפורר מעל..
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פפה
נפחא יצחק 25, מרכז ONE פלאזה, באר שבע
הצג טלפון
08-6238888
|