צזיקי עיזים ארוגולה ומלפפונים
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מעולה וקל להכנה באדיבות השף אורן וייס
מרכיבים
- 500 מ"ל יוגורט עיזים
- 250 מ"ל לבנה עדיף עיזים
- גרידה מלימון אחד
- 10 מלפפונים קטנים קצוצים דק
- צרור ארוגולה קצוצה דק
- צרור נענע קצוצה דק
- צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- כף שמן זית
- מלח ופלפל שחור גס
אופן ההכנה
מערבבים בעזרת מטרפה את היוגורט והלבנה לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומגישים.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
053-8094618
|