דלעת ערמונים צלויה וממולאת
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
דלעת ערמונים ממולאת בבורגול ועשבי תיבול, מנה יפה שמעוררת תיאבון רק מלהסתכל עליה. מתאימה למנה ראשונה מושקעת במיוחד.
מרכיבים
- 4 יח' דלעת ערמונים
- 1 כוס בורגול
- כוס עשבי תיבול קצוצים(פטרוזיליה, שמיר, נענע, בזיליקום)
- בצל סגול קצוץ דק
- 1/3 כס שמן זית
- מיץ מ2 לימונים
- מלח פלפל
- 3 כפות רכז רימונים
אופן ההכנה
לחצות את הדלעות, לרוקן אותן, לסדר בתבנית, להזליף שמן זית ולאפות כ 20 דקות עד שמתרככות.
לבשל את הבורגול עם כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ- 5 דקות על אש קטנה, להוריד מהאש
להעביר לקערה, להוסיף שמן לימון רכז רימונים והעשבים הקצוצים, לתבל לפי הטעם
למלא את הדלעות, ולאפות כ 10 דקות נוספות
רצוי להגיש עם יוגורט או טחינה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת משק ברזילי
אחד העם 6, תל אביב
הצג טלפון
053-8094082
|