Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> דלעת ערמונים צלויה וממולאת

דלעת ערמונים צלויה וממולאת

דלעת ערמונים צלויה וממולאת

תיאור המתכון

דלעת ערמונים ממולאת בבורגול ועשבי תיבול, מנה יפה שמעוררת תיאבון רק מלהסתכל עליה. מתאימה למנה ראשונה מושקעת במיוחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחצות את הדלעות, לרוקן אותן, לסדר בתבנית, להזליף שמן זית ולאפות כ 20 דקות עד שמתרככות.
לבשל את הבורגול עם כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עוד כ- 5 דקות על אש קטנה, להוריד מהאש
להעביר לקערה, להוסיף שמן לימון רכז רימונים והעשבים הקצוצים, לתבל לפי הטעם
למלא את הדלעות, ולאפות כ 10 דקות נוספות
רצוי להגיש עם יוגורט או טחינה.

המתכון באדיבות
מסעדת משק ברזילי אחד העם 6, תל אביב הצג טלפון