Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> שבועות: קנלוני גבינות ברוטב עגבניות

שבועות: קנלוני גבינות ברוטב עגבניות

שבועות: קנלוני גבינות ברוטב עגבניות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: קנלוני גבינות ברוטב עגבניות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת רוטב העגבניות:
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בשמן זית עד להזהבה. מוספים את העגבניות המרוסקות והשום ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים את הסוכר ומצמצמים את הנוזלים בשליש. מתבלים בפלפל שחור, מלח ובזיליקום.

הכנת הקנלוני:
מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את הקנלוני ומניחים על תבנית אפיה.
יוצקים את רוטב העגבניות מעל ומפזרים מעט גבינת מוצרלה. אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף החרש 8, בניין עתיד, ליד תחנה מרכזית, תל אביב הצג טלפון