מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: פסטה וכרישה בשמנת וגבינות

שבועות: פסטה וכרישה בשמנת וגבינות

שבועות: פסטה וכרישה בשמנת וגבינות

תיאור המתכון

מתכון מבית "סנפרוסט"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מעבירים את הכרישה לכלי מתאים למיקרוגל, מחממים 10 דקות ומסננים.
2. בסיר רחב ממיסים את החמאה, מטגנים את הכרישה כ- 7 דקות על להבה נמוכה ומוסיפים מים.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה, לפני הרתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מוסיפים מלח ותבלינים, מערבבים ומכבים את האש.
5. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד כ-4 דקות נוספות.
6. מוסיפים את גבינת הרוקפור ומערבבים, מעבירים לקערת הגשה, מפזרים את הפרמזן ואת הבזיליקום ומגישים חם.