Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> שבועות: קציצות כרישה ופטריות

שבועות: קציצות כרישה ופטריות

שבועות: קציצות כרישה ופטריות

תיאור המתכון

הכרישה כבר נקייה וחתוכה, כל מה שנותר זה להוסיף כמה דברים טובים, לטגן ולאכול.
נפלא לשבועות, הבעיה היחידה היא שמרוב שהמנה כל כך טעימה לא בטוח שהיא תצליח להגיע לשולחן החג...

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הכרישה כ- 15 דקות, מעבירים למסננת וסוחטים היטב.
2. מטגנים במחבת את הפטריות כ-10 דקות, מעבירים למסננת ומניחים כ- 15 דקות.
3. מעבירים את הכרישה למעבד מזון, מוסיפים את הביצים ומעט מלח וטוחנים עד קבלת תערובת חלקה.
4. מעבירים את הכרישה לקערה, מוסיפים את הפטריות, הגבינה ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים.
5. צרים קציצות ומטגנים בשמן כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה.