Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שבועות: קראמבל שוקולד לבן ותותים

שבועות: קראמבל שוקולד לבן ותותים

שבועות: קראמבל שוקולד לבן ותותים

תיאור המתכון

באדיבות השף קונדיטור ברי סייג מטאטי לחם לבנפייבר

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה לקרם השוקולד הלבן:
1. מרתיחים את החלב, תוך כדי רתיחה מוסיפים את החלמונים והקמח ומבשלים עד בעבוע, בערך כדקה.
2. מורידים מהאש ומוסיפים בנפייבר ושוקולד לבן, מערבבים עד להמסה של השוקולד (כ 4 דקות).
3. מכניסים למקרר לקירור למשך 3 שעות.
4. לאחר שלוש שעות כשהתערובת קרה מקציפים ליטר שמנת מתוקה ומקפלים לתוך הקרם.

אופן הכנת הקראמבל:
1. מערבבים במערבל מזון את כל החומרים לקראמבל עד לקבלת פירורים גסים.
2. אופים כ- 20 דקות בתנור ב- 170 מעלות עד שהפירורים אפויים.

אופן ההכנה לרוטב התותים:
1. מרתיחים ביחד את התותים והסוכר, מקררים במשך שעה במקרר עד להגעה לטמפרטורת החדר.
2. טוחנים בבלנדר עד שמקבלים מרקם שהוא כמעט אחיד (אבל לא אחיד!)

הגשה:
ממלאים 3/4 כוס בקרם שוקולד לבן, מוזגים מעט רוטב תותים ומפזרים קראמבל מעל

המתכון באדיבות
קונדיטוריית לחם טאטי דרך השלום 53, גבעתיים הצג טלפון