שבועות: סלט אספרגוס, סלמון וגבינות הארץ
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: סלט אספרגוס, סלמון וגבינות הארץ ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- זר עלי בייבי
- 12 עגבניות שרי חצויות
- 6 יח' אספרגוס ירוק חלוט במי מלח
- 6 פרוסות סלמון מעושן
- 1 גזר חתוך לסלילים
- 4 טבעות בצל סגול
- 50 גר' גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
- 30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
- 4 מדליוני גבינת עיזים
- לרוטב:
- 1 כפית חרדל
- חצי כפית דבש
- מלח, פלפל שחור גרוס דק
- 2 כפות חומץ בלסמי
- מיץ מחצי לימון
- רבע כוס מיץ תפוזים טבעי
- * לערבב היטב את כל המרכיבים
אופן ההכנה
מגלגלים את נתחי הסלמון על גבעולי האספרגוס. מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומניחים על צלחת הגשה.
מניחים את האספרגוס על הסלט ומעטרים בגבינות.