Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> שבועות: מילפיי חצילים, גבינות וסלמון מעושן

שבועות: מילפיי חצילים, גבינות וסלמון מעושן

שבועות: מילפיי חצילים, גבינות וסלמון מעושן

תיאור המתכון

באדיבות השף גיא פרץ, יועץ קולינארי למעדני מיקי

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בצלחת הגשה פרוסת חציל ומורחים אותה בממרח פסטו, פורסים את גבינת הצאן ומניחים פרוסות מעל. מניחים מעל פרוסת חציל נוספת ומורחים פסטו מניחים מעל עלי בייבי ופרוסות סלמון מעושן. מניחים פרוסת חציל נוספת, מורחים פסטו ומניחים מעל פרוסות קממבר.
מערבבים את יתר הפסטו עם המיונית ומטפטפים מסביב למנה.