שבועות: מילפיי חצילים, גבינות וסלמון מעושן
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: רבע שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף גיא פרץ, יועץ קולינארי למעדני מיקי
מרכיבים
- 1 חציל גדול ובשרני חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מצופה בפירורי לחם וביצה ומטוגן בשמן זית
- 100 גר' ממרח פסטו
- 1 יח' גבינת פרומעז
- 1 יח' גבינת קממבר
- 100 גר' עלי בייבי
- 4 כפות מיונז
- 100 גר' סלמון מעושן פרוס
אופן ההכנה
מניחים בצלחת הגשה פרוסת חציל ומורחים אותה בממרח פסטו, פורסים את גבינת הצאן ומניחים פרוסות מעל. מניחים מעל פרוסת חציל נוספת ומורחים פסטו מניחים מעל עלי בייבי ופרוסות סלמון מעושן. מניחים פרוסת חציל נוספת, מורחים פסטו ומניחים מעל פרוסות קממבר.
מערבבים את יתר הפסטו עם המיונית ומטפטפים מסביב למנה.