מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> שבועות: טרין סלמון עם גבינת שמנת ועירית

שבועות: טרין סלמון עם גבינת שמנת ועירית

שבועות: טרין סלמון עם גבינת שמנת ועירית

תיאור המתכון

באדיבות השף גיא פרץ, יועץ קולינארי למעדני מיקי

מרכיבים

אופן ההכנה

פורסים את החציל בעובי 5 מ"מ, מורחים בשמן זית וממליחים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה. מקררים.
בפורמה או תבנית ארוכה, מרפדים בניילון נצמד, מניחים שכבת סלמון מעושן, שכבת חציל קלוי, צרור עירית וממלאים בגבינת שמנת. דוחסים ומיישרים. מקפלים את הקצוות ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר לפחות לשעתיים.
מכינים ממרח פסטו ויחד עם המיונז מציירים פסים על צלחת הגשה. פורסים פרוסות בעובי 1 ס"מ מטרין הסלמון, מעטרים בעלי בייבי ופלפל גרוס.