קרפצ'יו חציל

קרפצ'יו חציל

תיאור המתכון

באדיבות עזרא קדם, שף מסעדת ארקדיה

מרכיבים

אופן ההכנה

לקלות את החציל על האש עד שמתרכך. בעזרת סכין להוריד את הקליפה (להשאיר את העוקץ). לשטח את החציל על צלחת. להוסיף טחינה גולמית מסביב לחציל ובקצוות, להוסיף את שמן הזית והלימון, מיצי העגבנייה, שום ויוגורט, לתבל במלח ים ופלפל שחור. לפזר אגוזים קצוצים או שקדים.

המתכון באדיבות
מסעדת ארקדיה אגריפס 10, ירושלים הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה