ריזוטו פול ירוק

ריזוטו פול ירוק

תיאור המתכון

מנה נפלאה באדיבות אסף גרניט, שף מסעדת מחניודה ושופט בתוכנית הריאלטי "משחקי השף"!

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים את הרוקט, הצנוברים, חצי מכמות שמן הזית, מיץ הלימון והחלק הירוק של גבעול השום הטרי בבלנדר ידני עד שמתקבלת מחית ירוקה חלקה. בסיר רחב עם תחתית כבדה מחממים חצי מכמות שמן הזית, מטגנים את הבצל והשום עד שמתחילים להזהיב, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות על אש נמוכה, מוסיפים את הפול והאפונה ומטגנים עוד מעט על אש נמוכה. מוסיפים את הציר בהדרגה כל פעם מעט עד שהאורז שותה את כל הציר. מוסיפים את המחית הירוקה וחצי מכמות הגבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שמתקבל אורז קרמי חלק וירוק. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים את שאר הגבינה, מטפטפים מעט שמן זין ומעט קליפת לימון מגורדת ואוכלים!

המתכון באדיבות
מסעדת מחניודה בית יעקב 10, ירושלים הצג טלפון

תגובות

  1. אפונה? יונית (26/07/2013 09:46:00)
    מאיפה השתרבבה האפונה לאופן ההכנה?
    כמה צריך?