Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > רביולי תרד במילוי ירקות אורגניים, קרם אספרגוס ומוסר ים צלוי

רביולי תרד במילוי ירקות אורגניים, קרם אספרגוס ומוסר ים צלוי

רביולי תרד במילוי ירקות אורגניים, קרם אספרגוס ומוסר ים צלוי

תיאור המתכון

באדיבות איציק ברק מזרחי, שף מלון מצודת דוד

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים ¾ מהירקות האורגניים ובצל השאלוט לקוביות קטנות ומטגנים במחבת על אש קטנה עד להתרככות. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את הטרגון. את יתר הירקות האורגניים חותכים לקוביות ומאדים במים רותחים. את הדגים מתבלים במלח ובפלפל וצולים במחבת עם מעט שמן זית, כדקה לכל צד. חוצים את הדגים לאורכם וחותכים כל חצי ל-3 חתיכות (כל דג 6 חתיכות).

הכנת הרביולי: טורפים את החלמונים בקערה, מוסיפים את הקמח והתרד הטחון. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ולשים עד ליצירת בצק גמיש. נותנים לבצק לנוח במשך חצי שעה. לאחר המנוחה מרדדים את הבצק לדף דק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 3 ס"מ. ממלאים במילוי הירקות כשאת הדפנות מורחים במעט מים ומהדקים. את הרביולי מכניסים לתוך מים רותחים עם מלח ומוציאים לקערה לאחר התרככות (כשתי דקות). בוזקים שמן זית, מלח ופלפל.

הכנת קרם האספרגוס: מאדים את האספרגוס עם חצי כפית שמן זית, בצל קצוץ וארטישוק ירושלמי. מוסיפים ציר ירקות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש, טוחנים ומעבירים דרך מסננת.

הרכבת המנה: מניחים 2 רביולי בצלחת ולצדם מניחים את הדג, בוזקים את קרם האספרגוס ומניחים את קוביות הירקות האורגניים המאודים.