Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה מולארד בתוספת ריזוטו דלורית

חזה מולארד בתוספת ריזוטו דלורית

חזה מולארד בתוספת ריזוטו דלורית

תיאור המתכון

מסעדת Meat & Wine מביאה בפניכם מתכון לחזה מולארד בתוספת ריזוטו דלורית. חזה המולארד נחשב לנתח איכותי מאוד, לכן מדובר במנה למביני עניין וטעם.

מרכיבים

אופן ההכנה

למולארד:
מכינים מרינדה ממיץ התפוזים, הלימון, השום, האניס והטימין, ומשרים את המולארד כ 2-3 שעות במקרר.
מטגנים במחבת יבשה את חזה המולארד על הצד עם השומן כ 3 דק', הופכים ומטגנים עוד 3 דק', מוציאים מהמחבת ואופים בתנור כ 5-6 דק' ב 180 מעלות.

לריזוטו:
חוצים את הדלורית ומנקים אותה מן הגרעינים, מטבלים במלח, פלפל ושמן זית ואופים ב 200 מעלות כ 40 דק'.
בעזרת כף מפרידים את הדלורית מן הקליפה וטוחנים לפירה. מטבלים במלח, פלפל ומוסקט.
בסיר קטן מטגנים את האורז עם שמן זית ומוסיפים כחצי כוס ציר, מבשלים על אש בינונית עד שהנוזל נספג ומוסיפים עוד ציר. חוזרים על התהליך עד שהאורז מבושל (בערך 18 דק'). ברגע שהאורז כמעט מבושל מוסיפים 3 כפות ממחית הדלורית ומבשלים עד שהאורז מוכן.

המתכון באדיבות
מסעדת Meat and Wine Co שנקר 16, הרצליה פיתוח הצג טלפון הזמן שולחן