Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > פלחי תפו"א מוקרם עם שמנת פטריות

פלחי תפו"א מוקרם עם שמנת פטריות

פלחי תפו"א מוקרם עם שמנת פטריות

תיאור המתכון

מסעדת יטבתה בעיר מביאה לכם מתכון לפלחי תפו"א אפויים עם שמנת ופטריות. מסודרים בשכבות... מוקרמים עם גבינת מוצרלה... נשמע מעולה, לא?

מרכיבים

אופן ההכנה

יש לבשל את תפוחי האדמה כ 10 דק' עד לריכוך.
יש להקפיץ במחבת את הפטריות והבצל עם התבלינים עד להזהבה.
יש למרוח בתבנית פיירקס את החמאה ולהניח את תפוחי האדמה עד מילוי התחתית כשכבה ראשונה.
יש לערבב את הפטריות המוקפצות עם השמנת ולשים שכבה מעל תפוחי האדמה. לשים שכבה נוספת של תפו"א ומעל שוב פטריות ושמנת.
יש להוסיף מעל את המוצרלה המגורדת ולהכניס לתנור על 160 מעלות לכ 10-15 דק' עד שהמוצרלה נמסה ומוזהבת.
יש לחתוך את התבנית לפרוסות מרובעות ולהגיש חם או קר לצד סלט ירוק בצד.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה בעיר (לשעבר יטבתה בעיר) טיילת תל אביב הרברט סמואל 76, תל אביב הצג טלפון