Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה בכורכום לל"ג בעומר

תפוחי אדמה בכורכום לל"ג בעומר

תפוחי אדמה בכורכום לל"ג בעומר

תיאור המתכון

השף צ'רלי פדידה מוסיף לכם גורמה למדורה בל"ג בעומר, עם תפוחי אדמה ננסיים בכורכום, המתובלים בשמן זית ותבלינים. מתכון מהיר וטעים שמשדרג את התפריט מסביב למדורה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה.
אופים בתנור בטמפ' של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון