תפוחי אדמה בכורכום לל"ג בעומר
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: כחצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף צ'רלי פדידה מוסיף לכם גורמה למדורה בל"ג בעומר, עם תפוחי אדמה ננסיים בכורכום, המתובלים בשמן זית ותבלינים. מתכון מהיר וטעים שמשדרג את התפריט מסביב למדורה.
מרכיבים
- 30 תפוחי אדמה ננסיים חתוכים לקוביות
- 1/2 כפית כורכום
- 8 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה.
אופים בתנור בטמפ' של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|