מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: פשטידה לצמחונים

מתכון לפסח: פשטידה לצמחונים

מתכון לפסח: פשטידה לצמחונים

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים בקערה (חוץ מהמצות והחלב), משמנים תבנית בתרסיס שמן. טובלים מצה במעט חלב, מניחים בתחתית התבנית ומורחים מעל חלק מתערובת הגבינות. יוצרים שכבות עם שאר המצות והתערובת, מסיימים בשכבת מלית הגבינות ומוסיפים מעט גבינה צהובה מגוררת. אופים ב- 150 מעלות עד שהגבינה תימס ותזהיב.