מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> מתכון לפסח: כופתאות תפוחי אדמה

מתכון לפסח: כופתאות תפוחי אדמה

מתכון לפסח: כופתאות תפוחי אדמה

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

מועכים היטב את תפוחי האדמה בקערה. מוסיפים תוך כדי בחישה שמן, חלבונים, קמח תפוחי אדמה ותבלינים לקבלת מחית חלקה. צרים כדורים קטנים בידיים לחות, ומחליקים למרק רותח או לסיר עם מי מלח. מבשלים עד שהכדורים צפים למעלה.

הערות

1 מנה = 1.5 מנת לחם + 1 מנת שומן