מתכון לפסח: כופתאות תפוחי אדמה
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים
- 2 כפות שמן
- 2 חלמונים
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- קורט אבקת פלפל שחור
אופן ההכנה
מועכים היטב את תפוחי האדמה בקערה. מוסיפים תוך כדי בחישה שמן, חלבונים, קמח תפוחי אדמה ותבלינים לקבלת מחית חלקה. צרים כדורים קטנים בידיים לחות, ומחליקים למרק רותח או לסיר עם מי מלח. מבשלים עד שהכדורים צפים למעלה.
הערות
1 מנה = 1.5 מנת לחם + 1 מנת שומן
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר