מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> מתכון לפסח: חרוסת פירות יבשים

מתכון לפסח: חרוסת פירות יבשים

מתכון לפסח: חרוסת פירות יבשים

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את התמרים, התפוחים והמשמשים יחד במשך 15-20 דקות במים תוך כדי כיסוי.
2. מוציאים מן המים, טוחנים עם מספר כפות מן הנוזלים בממחה או במעבד מזון עם להב פלדה, מוסיפים את האגוזים.