מתכון לפסח: חרוסת פירות יבשים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.
מרכיבים
- 1/2 כוס תמרים מגולענים
- 2 כוסות תפוחי עץ חתוכים וקלופים
- 1/2 כוס משמשים מיובשים
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1. מבשלים את התמרים, התפוחים והמשמשים יחד במשך 15-20 דקות במים תוך כדי כיסוי.
2. מוציאים מן המים, טוחנים עם מספר כפות מן הנוזלים בממחה או במעבד מזון עם להב פלדה, מוסיפים את האגוזים.
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני