מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון לפסח: דג ממולא

מתכון לפסח: דג ממולא

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את הדג במלח, פלפל ומיץ לימון ומשהים ל- 30 דקות.
קוצצים דק מאוד את הגזר, הבצל, הכרישה והפלפל. מערבבים ומניחים על הדג במרכז כל נתח. מגלגלים אותו וסוגרים עם קיסם.
מניחים בתבנית אפייה, מוסיפים פטרוזיליה ויין.
אופים בחום בינוני כ- ½ שעה.