מתכון לפסח: דג ממולא
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.
מרכיבים
- 2 פילה דג (סול, מרלוזה, הליבוט)
- ½ כוס יין לבן
- 1 גזר
- פטרוזיליה קצוצה
- 1 כרישה
- 1 בצל
- 1 פלפל ירוק
- מלח, פלפל ומיץ לימון
אופן ההכנה
מתבלים את הדג במלח, פלפל ומיץ לימון ומשהים ל- 30 דקות.
קוצצים דק מאוד את הגזר, הבצל, הכרישה והפלפל. מערבבים ומניחים על הדג במרכז כל נתח. מגלגלים אותו וסוגרים עם קיסם.
מניחים בתבנית אפייה, מוסיפים פטרוזיליה ויין.
אופים בחום בינוני כ- ½ שעה.