Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים
ראצ'ה אירועים

מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים

מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים

תיאור המתכון

באדיבות סטארקיסט טונה

מרכיבים

אופן ההכנה

הקבב: מערבבים את כל מרכיבי הקבב למעט השמן, בקערה. צרים קבבים קטנים באורך של כ– 4 ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הקבבים כ-2 דקות מכל צד (4 צדדים). מניחים על נייר סופג.

הסלט: חותכים את כל השורשים למקלות דקים וארוכים. מגלפים את הקשקבל לרצועות בעזרת קולפן ירקות.

הוויניגרט: במעבד מזון או מערבל ידני מערבבים יחד את כל המרכיבים.
מסדרים את ירקות השורש והגבינה בקערה גדולה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מגישים מיד לצד הקבבים.

לאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'הבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה