מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים

מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים

מתכון לפסח: קבבוני טונה וסלט שורשים

תיאור המתכון

באדיבות סטארקיסט טונה

מרכיבים

אופן ההכנה

הקבב: מערבבים את כל מרכיבי הקבב למעט השמן, בקערה. צרים קבבים קטנים באורך של כ– 4 ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הקבבים כ-2 דקות מכל צד (4 צדדים). מניחים על נייר סופג.

הסלט: חותכים את כל השורשים למקלות דקים וארוכים. מגלפים את הקשקבל לרצועות בעזרת קולפן ירקות.

הוויניגרט: במעבד מזון או מערבל ידני מערבבים יחד את כל המרכיבים.
מסדרים את ירקות השורש והגבינה בקערה גדולה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מגישים מיד לצד הקבבים.