חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

  • מתאים ל: 4
  • זמן הכנה: חצי שעה
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

באדיבות סטארקיסט טונה

מרכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 קישואים- חתוכים לאורך לפרוסות דקות
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 קופסא (160 גרם) טונה סטארקיסט עם לימון
  • 100 גרם גבינת ריקוטה או גבינת אורדה או כל סוג גבינה לבנה חצי קשה
  • 1/4 כוס נבטי חמנייה או מיקרו עלים

מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה
אופן ההכנה

1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות הקישואים כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מתבלים במלח ובפלפל. מוציאם מהמחבת ומצננים לגמרי.
2. מסננים מעט את הטונה. מפוררים מעט את הגבינה. מערבבים את הגבינה והטונה היטב.
3. מניחים כף מהמלית בצד אחד של פרוסת הקישוא יחד עם מעט נבטי חמנייה ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם או שיפוד קטן. חוזרים על סדר הפעולות בכל פרוסות הקישואים ומגישים.

* אם לא מגישים מיד, מומלץ לשמור במקרר עד להגשה.


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏