Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

מתכון לפסח: גלילות קישוא במלית סלט טונה וגבינת ריקוטה

תיאור המתכון

באדיבות סטארקיסט טונה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות הקישואים כ- 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מתבלים במלח ובפלפל. מוציאם מהמחבת ומצננים לגמרי.
2. מסננים מעט את הטונה. מפוררים מעט את הגבינה. מערבבים את הגבינה והטונה היטב.
3. מניחים כף מהמלית בצד אחד של פרוסת הקישוא יחד עם מעט נבטי חמנייה ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם או שיפוד קטן. חוזרים על סדר הפעולות בכל פרוסות הקישואים ומגישים.

* אם לא מגישים מיד, מומלץ לשמור במקרר עד להגשה.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש