Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: גולאש טלה ושומר

מתכון לפסח: גולאש טלה ושומר

מתכון לפסח: גולאש טלה ושומר

תיאור המתכון

מתכון חגיגי לארוחת ליל הסדר ולשדרוג שולחן החג של ברנע שלס, שף מרינדו אחד העם תל אביב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. צורבים את הבשר על אש גבוהה ומוציאים.
2. בסיר גדול מרככים את הבצל, הגזר והשומר עד לקבלת צבע.
3. מוסיפים את העגבניות והשום המרוסק ומצמצמים מעט.
4. מניחים את הבשר על הירקות, מוסיפים את הציר ומכסים את השאר במים, מביאים לרתיחה ומכסים.
5. מוסיפים את התבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעתיים וחצי על אש נמוכה עם מכסה סגור.

המתכון באדיבות
מסעדת מרינדו אחד העם 58, תל אביב הצג טלפון