מתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 4 שעות
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 ק"ג בשר כתף עגל(צלי מס 5) או אונטרה ריב, חתוך לנתחים של 5/5 ס"מ
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- שיני שום מראש שום שלם
- 4 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
- 7 בצלים קטנים קלופים, בשלמותם
- 7 תפוחי אדמה קטנים קלופים, בשלמותם
- 3-4 כפות פפריקה מתוקה
- 1/4 כפית פפריקה מעושנת (לא חובה)
- 2 עלי דפנה
- 3-4 פלפל אנגלי
אופן ההכנה
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים בסיר מכול הצדדים.
מוציאים מהסיר לאחר הצריבה, מכניסים את קוביות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים פפריקה ומטגנים אותה קלות, מוסיפים את נתחי הבשר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית. מכסים עם מכסה ומבשלים שעתיים וחצי, מוסיפים תפוחי אדמה שלמים ובצלים שלמים ומבשלים כ-50 דקות נוספות.
משלימים טעם ומגישים.
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|