Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא
ראצ'ה אירועים

מתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא

מתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: קדרת הבשר של סבא ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים בסיר מכול הצדדים.
מוציאים מהסיר לאחר הצריבה, מכניסים את קוביות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים פפריקה ומטגנים אותה קלות, מוסיפים את נתחי הבשר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית. מכסים עם מכסה ומבשלים שעתיים וחצי, מוסיפים תפוחי אדמה שלמים ובצלים שלמים ומבשלים כ-50 דקות נוספות.
משלימים טעם ומגישים.

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין