Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים

מתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים

מתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את שוקי האווז בנוזלי ההשריה במשך הלילה.
מעבירים לכלי פיירקס, מרתיחים את נוזל ההשריה בסיר ושופכים מעל שוקי האוווז. עוטפים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים למשך 15 דקות. מנמיכים ל-170 מעלות למשך שעתיים ורבע או עד שבמגע אצבע הבשר נפרד מהעצם.

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש