Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

תיאור המתכון

הפקת מתכונים כשרה לפסח של השף צ'רלי פדידה - Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את הספריבס ברוזמרין, טימין, שמן זית ומכניסים למקרר למשך לילה - לספיגת טעמים.
מרפדים תבנית אפיה בירקות שורש ומניחים מעל את הספריבס.
מכניסים לתנור בטמפ' של 120 מעלות צלזיוס למשך כ-6 שעות או לחילופין לתנור בטמפ' 180 מעלות צלזיוס למשך כשעתיים.
טיפ: ניתן להוסיף נוזלים לתבנית האפייה במשך הצלייה כדי שיתבצרו אדים בתנור והבשר יישאר עסיסי.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן