מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

מתכון לפסח: ספריבס טלה צלוי בתנור

תיאור המתכון

הפקת מתכונים כשרה לפסח של השף צ'רלי פדידה - Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את הספריבס ברוזמרין, טימין, שמן זית ומכניסים למקרר למשך לילה - לספיגת טעמים.
מרפדים תבנית אפיה בירקות שורש ומניחים מעל את הספריבס.
מכניסים לתנור בטמפ' של 120 מעלות צלזיוס למשך כ-6 שעות או לחילופין לתנור בטמפ' 180 מעלות צלזיוס למשך כשעתיים.
טיפ: ניתן להוסיף נוזלים לתבנית האפייה במשך הצלייה כדי שיתבצרו אדים בתנור והבשר יישאר עסיסי.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון